27. huhtikuuta 2010

Temppuilua :)

Eilen sitten pääosin temppuiltiin ja räpsitttiin kuvia. Lisää niitä sitten jossain vaiheessa kuvagalleriaan....
Mutta tosiaan alkuillasta käytiin lenkillä. Sitten ulkoilutin kameraa, ja oteksiin olen suht. tyytyväinen :-)
Sitten muistin, että viime vuonnahan me harjoiteltiin esineen kiertämistä vastapäivään. Vihjeellä tak,tak, tak... + käsimerkki: oikealla kädellä koukaten siltä puolelta jolta roivon koiran menevän. Ja upeasti se menikin heti kun taas muisti jutun. Kokeiltiin sitten myös myötäpäivään vihjeellä tik, tik, tik... + käsimerkillä: vasemmalla kädellä koukaten siltä puolelta jolta toivon koiran menevän. Sekin meni tosi kivasti, ja Mimmi tykkäsi tosi paljon "uudesta leikistä".  : )
Mutta kämmenen suunnan kanssa on oltava tarkkana. Jos kämmen osoittaaa pikkuisenkin "väärään suuntaan" eli tässä tapauksessa jos toivon Mimmi kiertävän esineen myötäpäivään ja osoitankin pikkuisenkin vasemmalle tai suoraan eteenpäin M menee myös sinne. Kämmentä pitää kääntää oikealle, jotta onnistuu. Välillä Mimmi sitten meni "kiusaamaan" pupuja. Hain sitten pois sieltä ja homma jatkui taas samalla innolla :-)
Nyt piti sitten kiertää useampi kierros ennen palkkaa TAI vuorotellen tik, tak, tik...  Mutta voi että olen ylpeä miten hienosti Miimiläisellä meni :-)

Pientä taukoilua ja päätin että kaipa sitä voisi alkaa harjoitella petsien temppuringin haastetta: tassut esineen päällä pyöriminen. Vanha kulho vain pihalle ja palkka kun laittoi tassun siihen. Hoksasi tosi nopeasti ja pian vaadinkin molempien tassujen laittamista kulhon päälle. En oikein keksinyt miten lähtisin työstämään pyörimistä. Palkkasinkin sitten pienestäkin takajalan liikuttamisesta. Sekä tietystikulhon päälle nousemisesta.

Myöhemmin illalla sitten vielä pikkusen laatikon päälle nousemista. Niin että olin mimmin oikealla puolella ja pidin koskestuskeppiä oikean lonkkani kohdalla niin että jotta mimmi koski palloon joutui se liikuttamaan jalkojaan :-D

Hah, keksimpä miten tuon opetan!!! JEI!! Nyt vain treeniä

No eipäs sitä mitään muuta sitten tehty. Ai niin oli muuten niin ihanan aurinkoinen koko päivä. Istuimme lenkilläkin  keskellä mettää kivellä ja kuuntelimme lintujen laulua ja nuuskimme kevään tuoksuja!! Voi että oli kivaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)