14. joulukuuta 2012

12. Luukku: Miten voisin kehittyä??

Tämän luukun tarkoitus olisi hieman pohdiskella miten voisin parantaa tokotreenejämme omalta osaltani. Tiedän olevani melko hätäinen kaikessa tekemisessä. Vaikka mietin aluksi mitä tehdään se ei kuitenkaan meille ainakaan riitä. En siis suunnittele ollenkaan esim. mitä osaa liikkeestä treentaan, aina kun ei tarvitsisi koko liikettä vääntä läpi...

Myös se liikkeiden vaihtuminen ja singnaalit ennen liikettä olisi hyvä keksiä ja pitää niistä kiinni. Liikkeet vaihtuu nimittäin tosi nopsaan eikä koirakaan varmasti tajua aina, että nyt on jo ihan eri liike kyseessä. Myös pienet tauot väliin ei varmasti tekisi yhtään pahaa. Tällä hetkellä ainoastaan ruudulla on omat alkurutiinit. Muihinkin liikkeisiin se olisi varmasti hyvä keksiä ja ennenkaikkea saada toteutettua.

Seuraavassa vielä koottuna asiat joissa haluan parantua:

- Treenin kunnollinen suunnittelu, paras olisi ihan paperille laittaa kaikki liikkeet osat ja hio niitä kuntoon vähitellen. Oma laiskuus on kylläkin ollut tässä ainut este. Joten nyt täytyisi ottaa tavaksi miettiä paperille treenit kuten tein jossain vaiheessa.

- Liikkeiden väliin reilu tauko ja vaikkapa imuttamalla seuraavaan mahdolliseen aloituskohtaan.

- Selkeät alkurutiinit kaikkiin liikkeisiin.

- Liikkeiden treenaaminen osissa myös niiden, jotka jo osataan hyvin!

- Naksutin mukaan myös tokon treenaamiseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)