14. joulukuuta 2012

8.Luukku: Kummalliset tavat

Tämä luukku kertoilee teille muutamasta Mimmin kummallisesta tavasta. Ensimmäinen niistä olkoon roskakorin avaaminen. Heti kun olemme lähteneet kotoa Mimmi menee avaamaan kevyen pahviroskakorin. Se purkaa sen ja välillä silppuaa pahvia. Välillä tätä tapahtuu myös jos joku on kotona ja menee vaika vessaan ja Mimmi luulee hänen lähteneen.

Toinen tapa on haukkuminen, jotta pääsisi sisälle. Jos Mimmin päästää ulos pissille eikä sitä kylmyyden takia asia suuremmin huvita tai hätä ei ole kova tai asiat on jo hoidettu Mimmi palaa portaille ja alkaa haukkua. Toimii myös jos mikäli on käyny Se on hoksannut, että kun ulkona haukkuu, joku tulee hyvin nopeasti huutamaan sisälle. Nyt saattaa siis tehdä niinkin, että illalla jos ei mikään suuri hätä ole jää portaille haukkumaan. Onhan tuo toisaalta aika käteväää.

Kolmas tapa on melkoista sikailua. Jos pöydälle on jäänyt joku leipäpala ja Mimmi sattuu sen "huomaamattomasti" nappaamaan ja joku karjaisee aiheesta leipä tippuu välittömästi lattialle ja koira jää hölmistyneenä sitä katsomaan. Pikkusen alko naurattaa. Meidän toinen koira ei olisi välittänyt kiellosta mitään  nopeasti syönyt vain leivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)