13. joulukuuta 2012

4.Luukku: Joko tää homma kaatu tähän

No kymmenen luukkua jäljessä. Koitetaas kuroa tätä kiinni.
Eli pidennetty viikonloppu vierähti hienosti junassa ja messarissa. 12 tuntia tuli pyörittyä kehän laidoilla ja sitten vieressä olevaan hotelliin nukkumaan. Bokserit tuli katseltua molempina päivinä samoin kaikki ryhmäkehät ja tottakai siinä välissä ehti myös tekemään tarpeellisia ja vähän tarpeettomiakin ostoksia.
Mukaan tarttui mm. paljon pikkuruokasäkkejä, makupalapusseja, luita, pomppa (joka täytyy nyt kuitenkin vaihtaa kun oli liian iso. Oli loistavaa kun löytyi tuollainen molossityyppisille koirille suunniteltu salainen ase), hammskivenraaputin, lila grip hihna rgb-lukolla (pitkä aikainen "haave"), narupallo (oli tehty kevyestä ja pehmeästä materiaalista joten osoittautui hyväksi). Ehkäpä siinä oli suunnilleen kaikki. Kyllähän niitä tavaroita tuli sitten kannettua hartiat kipeinä. Varsinkin kun nuo ruokasäkit ei ollut mitenkään kevyestä päästä.

Hienostihan bokseri voitti ryhmän sunnuntaina, mutta ei meidän kannustuksesta huolimatta sitten menestynyt BIS-kehässä :( Ehkäpä ensi vuonna mennään taas. Jonkun verran kuvia tuli otettua ryhmäkehistä, boksereista ja lapinporokoirista. Kuvia voi täällä kysellä katsotaan sitten sattuisiko löytymään.

Melkoisen mielenkiintoista oli myös olla aamupalalla aina tuomareiden kanssa. Hauskinta oli kyllä matkustaa heidän kanssaan hississä. Selaittiin aina tyyliin joka kerros ja kun yksi lähti sanoi: "bye" jolloin kuoro vastasi. Vähän pisti naurattamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)