23. joulukuuta 2012

17.Luukku: Pakkasyö on ja...

Näillä korkeuksilla ollaan saatu "nauttia" varsin mukavista lämpötiloista nyt lomalla. Hirveästi ei ulkona kyllä tarkene olemaan. Mimmikin on aivan jäässä vaikka olisi töppöset ja takki niskassa. Kyllähän se toki paljon mielummin liikkuu ja kahlailee täällä huimassa hangessa, mutta silti.

Tokovideoiden ottaminenkin on nyt jäänyt, koska ei tuolla yksinkertasesti viitti treenata. Muutamaa temppua on tullut harjoiteltua kuitenkin. Kolmion Mimmi on alkanut jo tosi hyvin erottaa ympyrästä. Vaihtelen muotojen paikkoja useasti ja vaikka aluksi suunnistaa väärälle muodolle huomaa kuitenkin nopeasti ennen kuin on sitä ehtinyt edes koskea ja kääntyy kolmiolle :)

Toinen temppu mitä on tullut harjoiteltua on pään kääntäminen, nyt aluksi vasempaan. Tämä on ollut hauska ja tosi nopea temppu opettaa. Kahdesti ollaan harjoiteltu ja jo nyt tarjoaa varsin hienosti heti pään kääntämistä vasempaan. Tätä oli myö tosi hauskaa alkaa harjoitella. Odotin siis, että Mimmi kääntäisi päätään edes vähän vasempaan ja itse katsoin myös samaan suuntaan. Aluksihan Mimmi esitteli varman valintansa eli peruuttamisen kunnes keksi kurkata vasempaan. Tästähän palkka tulikin, ja ainakin viisi seuraava toistoa pakitta ja vasta sitten katsoi vasempaan. Hieman nauratti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)