4. joulukuuta 2012

2.luukku: Syksyn kuulumisia

Koska täällä blogissa on jälleen ollut melkoisen hiljaista niin tämä luukku kertoo kuluneen syksyn treenailuista.Jälkien tekeminen on ollut ihan nollassa. Mahdollisuuksia olisi kyllä ollut, mutta ei vain saanut aikaiseksi. Viimeisin jälki meni kuitenkin hyvin ja keppejäkin sieltä löytyi mukavasti :) Myöskään hakuilua ei ole tullut paljoa harrasteltua. Yritettiin ehdistää etsimistä ja ilmaisemista jo toisiinsa, mutta se ei kuitenkaan tuottanut ihan sellaista tulosta kuin oli tarkoitus.

Esine-etsinnässä on tapahtunut huimaa kehitystä. Paljon olemme tehneet pellolla, jotta Mimmiin tulee hieman enemmän vauhtia. Hienosti jo kaksi esinettä nousee. Pitäisin vaan saada erilaiset esineet myös. Vaikka olemmekin paljon kannelleet eri esineitä ei ne kuitenkaan aina ruudusta nouse.

Muutama uusi temppu on myös tullut opeteltua: itsensä taluttaminen, tassujen pyyhkiminen ja repun avaaminen. Virkistävää välillä tehdä tuollaista missä itse voi päättää millainen se ihannesuoritus on :) (Tokoa siis melko paljon hiottu...)













Tokossa sitten alon liikkeet sujuu aina hyvin. Myös maahanmeno lumihangelle onnistuu :) Avo:n liikkeistä paikkis ja luoksaria ovat vielä kesken. Paikalla oloa ei olla varsinaisesti treenattu, mutta Mimmille on tuttua odottaa paikallaan kun minä käyn jossain eli ongelmaa ei toivon mukaan pitäisi olla. Luoksarin ollaan hieman pohjustettu takapalkalla. Ennakointia pysähdykseen alkaa olla havaittavissa jos ottaa läpijuoksuna. Toivon mukaan tämä saataisiin toimimaan, kunhan meikäläisellä intoa riittäisi tähän hommaan. Myöskin liikkestä istumista ollaan koitettu opetella. Kyllähän se bokserin peppu joka kerta maahan nopeammin menee. Tähän asti on onneksi tunnistanut aina hyvin mistä asennosta on kyse (seiso, istu, alas). Olemme myös yrittäneet saada i-m m-i kaukojen liikkeet niin tutuiksi, että ne tulisivat lihasmuistista. Vielä on kuitenkin paljon töitä varsinkin i-m vaihdon kanssa.



2 kommenttia:

  1. Kivaa kun saa teistä taas lukea ja varsinkin kuvia on ihana katsella. Mimmillekkin on tullut muutama harmaa karva lisää viime kuvista, ihanan näkönen!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)