13. joulukuuta 2012

6.Luukku: Lähipäivien treenailuja

Muutaman iltapäivänä on tullut nyt vähän tokoa treenailtua. Tiistaina otettiin luoksarin stoppia, liikkeestä istumista ja noutoa. Luoksaria yritettiin takapalkalla. Aika loistavastihan se valui eikä napakkaa pysähdystä oikein saatu aikaseksi. Liikkeestä istuminen toimii kunhan vielä teen sellaisen taka-askeleen, joka pitäisi pysytyä häivyttämään melko nopeasti. Myös noutamisen kanssa oli hieman pelleillyilyä Vauhtia oli melko hitaanpuoleinen. Piti kapula vähän huonosti ja kun palkkaa ei herunut heti niin pomppasi kapulan kanssa sivulle. Toinen yritys oli kuitenkin ihan melko siedettävä. Joku tekemisen tarkkuus oli nyt hiukan hukassa.

Keskiviikkona otettiin sittten seuraamista, hyppyä ja liikkeestä istumista.  Liikkeestä istumiinen meni edelleen taka-askeleella. Hyppyä otettiin kolmella tavalla. Ensin alon hyppy, joka toimi juuri niinkuin pitikin. Avon hypyssä istuminen oli hieman hidas ja  epäröi takaisin hyppyä. Toisella kerralla meni muuten mukavasti mutta kolautti itseään hieman esteeseen joten uusi yritys, joka olikin jo parempi.

Seuraamisessa tehtiin käännöksiä. Ongelmia niissä ei olliut ja ihmettelen miten hienosti hallitsee takapääsnä täyskäännöksessä vasempaankin. Juoksemisessa oli hieman ongelmia. Hieman ottaa etiäsyyttä  muutenkin joten ei auttanut yhtään että vielä "potkaisin" sitä juostessa... Toistettiin niin että juoksin oikein varovasti niin tuli vieläkin lähemmäs. Juoksemista saa harjoitella lisää, varsinkin käännöksiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)