31. toukokuuta 2010

Hihnan tuomista ja maahanmenoa

Aamupäivä meni kasveja keräten, mutta illapäivästä lähdettiin ulos ja vähän temppuiltiin ja tokoiltiin.
Aluksi vähän leikittiin patukalla, heiteltiin ja revittiin, juoksin pakoon ja piiloon ja koiruus sai sitten etsiä, ja riepottelu jatkui :-)
Seuraamista otettiin imuttamalla, lopussa aloin nostaa kättä pariksi sekunniksi ylös ja takaisin alas, niin ettei kerkeä vaihtaa "väärään" seuraamispaikkaan. Onnistuikin aika kivasti.

Maahaan menoo hissinä jotain 20 toistoo, käteni alle jäi tilaa jotain 3 nyrkin verran, alkaa jo hoksata mitä tässä "uudessa ja hauskassa tempussa" pitää tehdä :-D Ja maahan menon jälkeen vapautus ja namin heitto.
Taitaa olla mimmistä tekeminen hauskaa kun se sisältää tollaisia nami ilmaan vapautuksia. Nyt kun mietin niin sellaiset temput tekee tosi innokkaasti! Pitäs varmaan lisätä niihin ei niin mukaviin liikkeisiin :-)

Ja sit lopuksi vielä kukkaruukun ympärillä tik, tak peliä.
Tak = kiertää oikealta puolelta eli vastapäivään
Tik = kiertää vasemmalta puolelta eli myötäpäivään

Vaihdellen sitten tik:kia ja tak:kia.  Kiersi parikin kertaa ennen namia. Tosi hauska peli!! :-D Mutta sehän on pääasia!!

Ilalla sitten lähettiin metsään kuvailemaan ja tallustelmaan, kierrettiin melko iso lenkki ympäri mehtiä, mimmikin pysyi tosi kivasti mukana. Lähti sitten vielä äitin kanssa lenkille.

Hihnan hakeminen:
Ensiksi vain otti hihnan kädesstä ja piti sitä vähän aikaa, sitten laitoin kahvaan roikkumaan ja aloin palkita suussa pitämisestä. Kävin sitten vaihtemassa kunnolliseen nahkahihnaan. Se sitten oveen roikkumaan ja samalla tavalla palkitsin kun edelläkin eli hihnan ottamisesta suuhun. Sitten alkoi vaikea vaihe; piti saada Mimmi vetämään hihna kahavan yli että tippuu alas, mutta pysyy koiran suussa. Ja ehtiä vielä naksauttaa ennenkuin tiputtaa sen pois suusta. Muutamien epäonnistuneiden yritysten jälkeen, keksin että kun Mimmi ottaa hihnan suuhun tiputan ihtse sitten hihnan varovasti kahvasta alas. Ensin matalalta ja lopulta kahvan korkeudelta, ja Odotin Mimmi alkoi vetää ja hihna tippui, ja PYSYI Mímmin suussa!! Jeee!! Ja näin sitten tehtiin jotain 10 toistoo ja piiiitkä tauko ja sitten jatkettiin 10 toiston verran. Vielä pitää matkaa lisätä, mutta sitten on temppu valmis!! :-O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)