7. toukokuuta 2010

Kuulumisia :-)

Maanantaina ei tehty mitään ihmeellistä. Käytiin lenkillä ja oltiin ulkona. Itse olin lääkärissä 1,5tuntia enkä sitten jaksanut ruveta mitään kummosempaa tekemään.

Tiistaina kävin kampaajalla ja ehdin vielä Eläinplaneettaan katsomaan jälkivaljaita. Löytyikin!! Siniset pehmustetut valjaat, joissa on lekki ylhäällä sekä alhaalla. Ja sopivat mimmille täydellisesti :-) Illalla lenkillä tulikin sitten räpsittyä jälleen runsaasti kuvia : )

Keskiviikkona jälleen ulkolitiin ja siivoiltiin pihaa. Jossain Mimmillä oli katkennut kynsi niin että kynnen ytimestä tuli melko paljon verta ja hieman mimmi aristi sitä. Ja tulihan siinä pikkusen tokoilitua. Seuraamista muutama askel niin että kontakti pysyy ja paikka on oikea. Nopeesti Mimmi seurasi taas lyhyitä pätkiä niinkuin ennenkin. Tosi nätisti :-) Harjoittelu jatkuu...

Torstaina sitten kokeiltiin uusia jälkivaljaita. Laitoin Mimmin odottamaan kiinni puuhun ja tein noin 10 metrin jäljen pellolla, jokaisessa askeleessa nami. Ajoimme jäljen sitten suoraan. Aluksi jäi joitakin askelia käymättä, sitten alkoi kääntymään ja syömään nameja joista meni ohi. Annoin tehdä niin. Loppua kohden meni paremmin. Viimeisten namien jälkeen etsi vieläkin jälkeä.... Mutta on kyllä mennyt selvästi eteenpäin!!

Tänään käytiin sitten lenkillä ja räpsittiin myös kuvia. Ja nyt sitten katsotaan mitä loppuillasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)