21. toukokuuta 2010

Treenirintamalta

Pitäis yrittää raapustaa jotain näistä muutamien päivien aikaisista treeneistä. Keskiviikkona tein 2 jälkeä. Eka oli harvassa metsässä. Maa oli hieman varpuista ja heinäistä. Jälki oli non 5m ja tein sen jalat vierekkäin likkumalla ja välillä nameja pudottelemalla "uraan". Tein toisen jäljen pellolle, noin 3metriä samalla tavalla.
Kävin sitten hakemassa Mimmin ja eka jälki oli aika hyvä, jäljesti todella tarkasti, mutta joitakin nameja jäi jäljelle, mutta olen kuitenkin tosi tyytyväinen :) Pellolla tuli sitten mieleen että joo: missähän se jälki menee kun en muistanut mitenkään merkitä. No lähdettiin etenemään kohtisuoraan aluetta josta olin kävellyt: kulkemani reitti tulisi kyllä joskus vastaan. Aika nopeesti tulikin, mutta mimmi löysi itse josta olin tosi ylpee ja sitn päästiin varsinaiselle jäljelle joka meni aika kivasti.

Tortaina otettiin sitten lenkin yhteydessä pientä seuraamista ja liikkeestä seisomista. Seuraaminen oli vaihteeksi tosi hyvää ja jäävässä palkkasin nopeasta pysyähdyksestä.

Tänään sitten takapihalla vhänä tokoilitiin. Ensin vain perusasentoon tulemista, meni hyvin. Sitten paikalla makaamista, olin ite metrin päässä, ja mimmi odotti tosi nätisti vaikka kävinkin yhdessä vaiheessa hakemassa lisää nameja : ) Ainut mikä on hankalaa on että mimmi ei lonkahtaisi :-0 Täytyy keksiä.. aika toimiva oli että palkaaan edestä enkä mene sivulle ja palkkaa siitä koska silloin kääntyy että näkee kasvoni ja lonkahtaa...
Lopuksi mahtava seurasupätkä!! Käytiin sitten metsälenkillä ja voi että miten m tykkäsi. Juoksenteli ympäriinsä. Illalla leikittiin vielä apinalla ja otettiin pari luoksetuloa ja maahanmenoja...

1 kommentti:

  1. Tosi kiva että treenit ovat suijuneet mallikkaasti!!! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)