31. toukokuuta 2010

Maahan ja jäljestystä

MEidän takapihan linnunpönttöön on muuttanut leppälintupariskunta, joten iltapäivä meni niitä seuraillessa ja kuvaillessa, ja Mimmi juoksenteli irrallaan pihalla. Ja kyllähän räkliäkin tuli katseltua :-)   Maahan menoa treenattiin kera haukimakupalojen. käteni alle jäi tilaa noin 5 nyrkin verran. 5 toiston jälkeen huomasin että käden liikerata on muuttunut; suoraan alaspäin (olisi pitänyt olla viistosti kohti rintakehää) Muutin sitten niin ja pidensin käden matkaa hieman. Alkoi heti näyttää paremmalta. Nyt huomaa että kyllä se oikeesti on tajunnut jutun juonta. Olen itse ollut kokoajan kyykyssä.

Turvotetuista nameista tein jäljen metsään, pituutta noin 5m. Alku lähti jälleen kerran hyvin, mutta sen jälkeen kun jäljellä on askelia, jää joko oik. tai vas. askel nuuskimatta ja nami syömättä. Näin koko jäljen, ja jos jarruttelen liikaa alkaa dogi paineistumaan. Täytyy keksiä joku ns. hennonpi tapa!!
Pellolle tein sitten 20cm jäljen. Mimmi odotti sillä välin irti eikä lähtenyt edes mopon perään, katseesta huomasi että mieli olisi tehnyt eikä lähteminen kaukana ollut. Mutta jälki meni sitten tosi mukavasti kun EN OTTANUT OLLENKAAN ASKELIA JÄLJELLÄ!!!! ARH!!! joku keino tohon on keksittävä. Leikittiin myös kahdella narupallolla. Ensin revitiin  sitten heitin  ja tempaisin taskusta toisenja aloin yksinään leikkiä sillä. Pian mimmikin jätti entisen lelun ja tuli leikkimään Mun lelulla. Kauaa ei jaksanut, alkoi kyllästyttämään, mutta vähitellen rakennetaan tästä hauska leikki.Onnistuin heittämään lelun katollekkin (sinne se jäi), mutta pitkällä kepillä sai ongittua sen pois!! Jei!!

ENÄÄ 5 koulupäivää!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)