13. toukokuuta 2010

Monenlaista... : )

Heräsin poikkeuksellisesti Jo klo.8. Söin pikkusen ja lähdin koirien  kanssa ulos. Oltiin vain ulkona ja sit aattelin tehdä Mimmille makkarajäljen ja saisi siinä samalla aamuruokansa. Jätin Mimmin puuhun odottamaan. Ja kävin tekemässä 5 metrin jäljen pellolle. Tein niin pitkiä askelia kuin pystyin ja mahdollisimman samalle linjalle peräkköin, kun mimmiltä yleensä jää ns. sivulla olevat jäljet haistelematta. Laitoin hihnan kulkemaan mahna alta. Aluksi jäljellä oli pientä pyörimistä, mutta sitten lähti menemään hyvin. Tarkasti joka askel!! JEEEE!!!! Voi että olin pompata taivaisiin kun huomasin miten hyivn meni! Lopussa viimeisten askelten kohdalla pomppasi sivuun, olin itse kävellyt vähän liian läheltä jälkeä. Mutta palasi oikealle jäljelle nopeasti ja sitten söi jäljen lopussa olevat namit. Loput ruuasta söi sitten ihan kupista.

Lämpötila nousikin sitten tosi kuumaksi +20 asteen puolelle, Mimmilläkin oli aika kuuma mutta yritin viilentää sen oloa parhaani mukaan. Märkä pyyhe niskaan vaan. Lähdettiiin sitten moikkaamaan bc Windyä ja räpsimään kuvia. Rannassa koirat saivat olla irti ja Mimmi menikin suureksi yllätykseksi kahlailemaan. Monenlaisia kuvia tulikin koirista räpsittyä. Mimmi sai sähkölangasta sähköiskun ja voi mikä huuto koirasta pääsikään. Hirveä uuuuiiiiiiuuuii...  Käytiin sitten vähän metsässä kävelemässä ja etsimässä sorsia lammelta. Suuri yllätys oli että Mimmi ei haukkunut lehmiä  katseli vain rauhallisesti, taisi jätökset olla kiinnostavampia.
Lähdettiin kotiin päin kävelemään matkaa noin 7km. 5 km kohdalla soitin kyydin kun ei oikein noi mun tennarit sopineet lenkkikengiksi kun tuli nilkat niin kipeiksi. No jouduin sitten kävelemään kotiin kun auto jäi kiinni mutaan... Mutta saatiin onneksi ylös sieltä.

Kuvia päivästä mahdollisesti tulossa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)