15. toukokuuta 2010

Huhhuh helle jatkuu...

Hoidan taas naapurin koiria, joten käytän usien samaan aikaan lenkillä. Mimmi jäi tosi nätisti odottamaan maahan, kun menin hakemaan koirat ulos.Mimmi pysyikin tosi nätisti ja sitten vapautus. Oli koko reissun irti ja pysyikin lähellä aika kivasti : )

Aamuruuan saikin sitten makkarajäljeltä. Tein pellolle, alkoi juuri satamaan, mutta loppui nopeasti. Jälki oli 10m ja pyrin ottamaan mahdollisimman pitkiä askelia samalla linjalla. Alussa oli hieman pyörimistä, sitten alkoi mennä tosi kivasti, tosin pari askelta jäi tarkastamatta. Loppua kohden vaadin että kaikista askelista tulee otettua namit. Ennen sitä ei edetty. Toimikin tosi mukavasti. Lopussa eksyi vähän jäljeltä, mutta löysi nopeasti takaisin, ja parin askeleen jälkeen jälki olikin ajettu. Meni kuitenkin aivan mahtavasti, vaikka niitä nameja muutamia sinne jäikin. Olin astunut varmaan vähän ns. leveämmin niissä kohdissa joissa nameja jäi syömättä.

Muuten ollaan oltu koko päivä ulkona ja nautittu auringon valosta :-) Saa nähdä jaksaisiko vielä illalla reenailla jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)