22. toukokuuta 2010

Jälkeä.......


Aamulenkin jälkeen ensiksi tokoiltiin.Ensin muutamia kertoja perusasentoon tulemista. Oli ihan kivoja. Sit paikalla makaamista. Kävin  noi metrin päässä oottelin korkeintaan 20s. Ja palasin palkkaamaan, ja vain ekalla kerralla lonkahti!!!! Palkkasin suoraan edestäpäin. Ja aina vapautus. Menikin tosi kivasti. Myös perusasennot!!

Sit turvotin nameja ja kävin tekemässä jäljen pellolle. Pituus 5m ja ajettiin heti kun olin tehny. Mimmi odotti sillävälin trampoiliinin jalkaan sidottuna. Eka kulkjin jalat yhdessä ja laitoin nameja ympäriinsä "polulla", sit aloin laittaa nameja niinkuin askelissakin ovat, ja lopulta otin askelia jokaisessa askeleessa nami. Mimmi oli aluksi ihan intona ja veti suoraan jäljelle. Eteni tosi rauhallisesti ja tarkasti!! Oli varmaan Mimmin paras ikinä!! Vähän olin innoissani.

Mimmi metsästi myös sisiliskoa. Leikkimökin juurella oli kivikasa jossa sisilisko usein on. Mimmi tonkikin kasassa pitkään mutta ei onneksi syönyt pikku sisiliskoa.

Kaverini kävi kylässä ja hänelle piti sitten esitellä mimmin tenppuja. Teki tosi hyvin. Otettiin sit vähän seurausta. Meni ihan kivasti. Alussa tuli sivulle ja luuli varmaan että kysy on taas paikalla makaamisesta ja meni nopeesti maahan, ei kun uudestaan. Nyt otettiin pari askelta ja koira taas maassa :)  Liikkeestä seisomisessakin meni maahaan. Otettiin sitten vielä liikkestä maahan meno ja kyllähän se muuten olisi hyvä, mutta kun tuo takamus menee ensin maahan.

Käytiin tuossa juuri metsässä tallustelemassa. Ja minä räpsin kuvia. Nähtiin myös teeriä, ja niiden hajuthan meidän metsästyskoiraa kiinnostikin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)