18. toukokuuta 2010

Mahtavaa!!!!!!

Eilen sitten alotettiin reenaamaan luoksepäästävyyttä oikein treenisuunnitelman ja uusien namien kera :-) Ensiksi vähän leikittii, ei ollut ihan niin hyvin motivoitunut kuin olisi voinut olla, mutta hyvin kuitenkin. Sivulle tulemista ja paikalla pysymistä siinä. Nameina oli lohi-kana pötköt, joita katkoin piennmmiksi. Ja voi miten hyivn koiruudella maistui. Otettiin 15 toistoo, ja kaikki onnistui. Mahtavaa!!! Tuli tosi nopeestu ja säpäkästi sivulle!!!! 

Tein sitten 2 jälkeä ihanassa kesäisessä sateessa joka kesti 5min. Eka jälki oli 3m, kävelin koko matkan jalat yhdessä, en  osaa oikein selittää, mutta jalat vierivieressä kuitenkin. Ripottelin "nami viivoja" 10-20cm välein. Toisen jäljen tein lyhyillä askelilla jotka olivat lähes samalla linjalla. Pituus n. 4m. Molemmat siis pellolla. Mimmi odotti sillävälin portailla ja alkoi pikkuisen ulisemaankin. Eka jälki mahtava!! Alussa pyörähti kerran muuten eteni primaarijäljellä. Lopussa pientä haparointia, muttei pahasti. Tuli suurin osa nameistakin syötyä!!
Toinen jälki oli Mimmille sitten vähän haasteellisempi, alussa jäi joitakin askelia tutkimatta, mutta muuten teki tosi tarkkaa työtä. Tehdään vielä muutamia jälkiä tuolla ekalla tavalla ja sitten ruvetaan ottamaan vasta ns. askelia.

Tämän päivän treenailuista kerron sitten vaikkapas huomenna, mutta mahtavasti meni. Olen vähän laiska kirjotteleen :-)

1 kommentti:

Kiitos kommenteistasi :)