28. kesäkuuta 2010

Monenlaista puuha

Aamulla käytiin pikku lenkillä. Muuten sitten löhöiltiin, mutta puolelta päivin sitten alettiin tokoilemaan. Eka leikittii jättiapinalla. Otettiin myös 2 luoksetuloo, panostettiin vauhtiin. Jätin istumaan ja menin noin 15m päähän. Tuli tosi hyvällä vauhdilla ja jarrutti tosi kivasti.Tuli vähän väljästi eteen istumaan, sitten astuin askeleen taaksepäin että tiivitäis paremmin, pomppaus sitten sivulle ja aattelin että ihan sama kyllähän tästä on nyt palkattava. Ja sitten leikittiin. Toinen samalla tavalla, mutta alettiin leikkiä heti kun oli tullut eteen istumaan. Sitten 5 toistoa, eteentuleminen ja perusasento. Eteen tulee tosi hienosti, mutta sivulle vähän laiskemmin. Kädellä kun ohjaa niin kuitenkin melko mukavasti. Niin ja tuossa eteen tulemisessa pitäs saada tuota kestoo lisättyä, kun melkien heti kun on syöny namin alkaa sivuille katsella... Ja sitten maahan menoa hissinä. Alkaa mennä jo tosi varmasti niin alan nostaa kättä ens kerralla vähän enmmän. Tehtiin noin 15 toistoa. Ja loppuun vähän leikkiä. Iltapäivästä yritettiin lennättää leijaa, mimmi tällä kertaa kiinni. No kyllähän se jotenkin lensi. Lopussa päästin irti ja antoi leijan kieppua rauhassa. Sitten jälki. Metsässä, jossa varpuja ja sammalta. Tein noin 10 m jäljen ja aika heti ajetiin se. Ja tosiaan myötätuuleen. Ajaa kylllä tosi tarkasti (paitsi lopussa meni sekundäärijäljelle), mutta muuten oli primaarijäljellä :) Namejahan sinne jäi aika paljon. Aattelin että seuraava jälki on lyhyt ja ilman nameja, jätetään ne nyt kokonaan pois. Aattelin että illalla tehdään se, mutta en sitten jaksanutkaan ;) Sitten temppuilua:
Kokeiltiin miten sujuisi namin laittaminen kuonon päälle ja siitä siten nappaaminen. Vielä ei ole yhtään koppia saanut, mutta lähellä on ollut. Tehtiin noin 20 toistoo. Mimmi istumaan ja nami kuono päälle. ja sitten ota vihjeestä saa ottaa namin. Tämä oli kyllä niin hauskaa että tätä vielä jatketaa ;) Jotenkin se nami kyllä onnistui pyörimään huonekalujen alle.

Etutassut esineen päällä pyörimistä.
Ma 28.6.2010


Alkoi: 18.50 Päättyi:18.53

Paikka: mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Ärsykekontrollin toinen kohta, vihje hieman ennen kuin suorittaa tehtävän.

Kriteeri: Ärsykekontrollin toinen kohta, vihje hieman ennen kuin suorittaa tehtävän. 10 toistoa ja siinä se tältä päivältä, välissä tauko (=

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Ärsykekontrollin toinen kohta, vihje hieman ennen kuin suorittaa tehtävän. Sitten vaan lisää varmuutta.

Kommentit: Nyt teki tosi mahtavasti töitä. Ei näkynyt ollenkaan kyllästymisen merkkejä. Nyt täytyy vain pysyä tässä suunnitelmassa. Tämän päivän osalta tämä on nyt loppu, eikä enää… Malta ei tänään enää…

Laskeminen:
Ma 28.6.2010


Alkoi: 19.00 Päättyi:19.02

Paikka: mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Kopauttaa laatikkoa 1-5 kertaa

Kriteeri: Nyt kun ei olla pitkään aikaan tätä treenitty niin otetaan vain 1-3 kopautusta, jos näyttää menevän hyvin niin lisätään sitten siihen 1-5 asti.

Harjoituskerrat:0-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Kopauttaa laatikkoa 1-5 kertaa

Kommentit: Aluksi laittoi molemmat tassut laatikon päälle(etutassut esineen päällä pyöriminen). Nopeasti kuitenkin muisti mikä oli juttu. Kopautuksia oli sitten 1-5 kun teki niin innokkaasti. Keskivaiheilla ehkä hieman kyllästyi, mutta teki silti tosi hienosti. Ensi kerralla voisi alkaa jo lisätä salaista vihjettä (= Ettei muuttuisi kovin yksitoikkoiseksi ;)

 
 
Illalla vielä leikittiin frisbeellä, ja mentiin muutamia kertoja keppejä, oli innoissaan, mutta sitten tuli kepit vähän hutiloiden. Lopuksi oli tosi vaikee saada onnistunut toisto, kun  oli ympärillä paljon häiriötä, mutta onneksi se saatiin. Ja jälleen äidin kanssa kävi 7km lenkin.

1 kommentti:

  1. Onnee et sulla on tarkka jälkikoira :D Mut hyvin teillä kyl menee kaikki :) Hyvä hyvä! Jos olette luoksetuloa ihan sillei et seisot paikallaan niin tuleeko Mimmi laukaten luokses vai vähän hitaampaa jos et siis innosta sitä? :) Fanni tulee yleensä täyttä häkää ja varsinkin julkisissa koulutuksissa täytyy näyttää kaikille kuinka nopeeta bokseri pääsee :D Luoksetulo onkin Fannin yks bravuuri tokossa ;) Nimittäin paikkamakuu on Fannilla ollut aina melko vahva liike! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)