11. kesäkuuta 2010

Perusasentoa uudella tavalla







Keskiviikko:
Heti aamusta tein jäljen. Noin 3m. Laitoin ihan kuivia nappuloita, mimmi siinä vieressä kyyläsi hommaa. Annoin mennä jäljen ilman mitään liinoja tai valjaita. Ajoi suht. kivasti. Alkaa lyötyä se oik. vas. pään liikuttaminen että namit löytyy (=

Alettiin treenailemaan perusasentoa ihan uudella tavalla. Tuntui että kädellä vetämällä niin että tekee kaarraksen takana, tarvii hirveesti apuja että tulee suoraan ja oikealle paikalle. Tämä uusi harjoittelu tapa on ollutkin paljon parempi. Kuvagalleriaan laitoin yhden videon siitä, jätin jo siinä vaiheessa väärinpäin käännnetyn kulhon. Mikä oli siinä maassa mun vierestä. En jaksa kirjotella siitä mitään jokaisesta toistosta nyt. Siinä lähti auto meidän pihasta niin aloin vain syöttää mimmille nameja ettei olisi lähtenyt perään ja sen jälkeen ajoin itikat pois. Ennen tuota siis kulhon kanssa ja myös ennen tuota oltiin harjoiteltu ilman kulhoo, ja mun mielestä menikin jo aikas kivasti. En niitä kaikkia videoita lisää, kun vievät niin hirveesti tilaa kuvagalleriassa.

Sitten maahan menoo hissinä, siitäkin on video ladattuna galleriaan :) Jätin noin 2-3 nyrkin verran tilaa ohjaavan käden alle.

Ja agilityä ilman että tarvitsei hypätä. Aita vihjeen jälkeen sanoin joko tik tai tak, riippuen miten halusin mimmin kääntyvän. Aluksi oli molemmat vähän pihalla, mutta alkoi onnistua nopeasti.

Sitten illalla vielä eteentulemista ja siitä perusasentoon, Tosi MAHTVASTi menikin =)  Ja luoksepäästävyyttä, pikkusisko tuomarina. Ei liikkunut ollenkaan vaikka kävi taputtamassa mimmiä ja kättelemässä mua, palkkasin vasta kun lähti pois päin.

Käytiin sitten pyörällä ajelemassa. Molemmat koirat mukana :)
Illalla sitten vielä pellolle jälki. Noin 5m ja hauki makupalat olivat nyt sitten jäljellä.  Loppuun kätkin pakasterasian pajukon keskelle. Oli jana jossa laitoin nameja oikealle ja vasemmalle. Ajoi tosi kivasti. Alussa jäi vasemmalta syömättä 4 namia, mutta muuten vain jokunen. Oikein kivasti meni =)



Kuvat ei liity mitenkään juttuun...

1 kommentti:

  1. Voi mä rakastan noita sun kuvia, tulee niiin mieleen mökkireissut :>

    Otsikkokuva kans vauhdikas.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)