29. kesäkuuta 2010

Uimista ja jälkeä

Aamulla kävin tekemässä ensin yhden jäljen metsän, jossa aika paljon jotain varpuja. Pituutta 2 m. Alussa ja lopussa oli namikasa. Lähti tosi tarkasti alussa, sitten nenä vähän nousi, mutta kokoajan tarkasti jäljesti (= Ja jälki kerkesi mennä vanhan polun ylikin. Tein sittten vielä toisen 2m jäljen. Sen jäljesti tosi tarkasti! Olin tosi yllättynyt miten hyvin menikään. Ja alussa ja lopussa namia. SItten läköiltiin vaan ja kolmen aikaan lähdetttiin uimaan. No uimapaikassa missä me normaalisti käydään uimassa oli sinilevää. Niin sitten ei jääty sinne. Mentii eri rannalle joka on myös matala, mutta siinä on kaislikkoo ja mutapohja. Siellä sitten ekaksi raahasin mimmin syvälle, ei kovin toimivaa. Sitten heiteltiin vaan frisbeetä. Mimmi pääsi paljon pidemmälle kahlaamaan kuin siellä sinilevä paikassa. Lähti sitten itse menemään syvemmälle ja  hyppäsi sellasen kiven päälle, ja siellä tutkiskeli. Ei meinannut uskaltaa hypätä alas ja kauan siinä huitoi tassulla ja mietti miten. Sitten kuitenkin hyppäsi :D Oli muutenkin paljon itsevarmampi kuin viimeksi. Koira rannalle tauolle ja itse uimaan, sitten mentiin uudestaan. Heiteltiin frisbeetä ja houkuttelin uudestaan kivelle ja sieltä taas hyppy veteen:DD
Kävi äidin kanssa lenkillä ja kävin tekemässä jäljen noin 8m Alussa, välissä ja lopussa palkkaa. Lähti tosi hyvin nenä alhalla, sitten ehkä 4 m kohdalla alkoi haahuilla oikealle, sitten vas. No en päästänyt sitten etenämää, tuli kuitenkin sitten jäljelle takas, mutta loppu meni nenä aika korkealla. Ja välipalkkakin sinne. Taisin haukata vähän liian ison palan ja tehdän liian pitkän jäljen. Maltillisesti!!

1 kommentti:

  1. Hienostihhan teil sit menee!!
    Kyl uiminen alkaa siit sujumaan, Fanni onkin melkein jo alkanut tykätä uimisesta! :D Joo, malttaa vaan mielensä niin hyvää tulee!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)