20. kesäkuuta 2010

Öööö... kuulumisia??

Taas on jäänyt parin päivän kirjoittelut... No Lauantaina nautittiin aurinkoisesta säästä ja katsotiin Ruotsin kruunuprisessan häät (= Tietysti. Mutta kyllä sinne välin mahtui hieman eteentulemista ja perusasentoa.
Meni hieman laiskanpuoleisesti. Mutta tosiaan eteentulemisessa pieni käsiapu ja sitten kädet sivulle. Samoin perusasentoon siirtymisessä. Rannetta vielä hieman pyöräytän niin koira on nätisti sivulle, mutta tosiaan oli vähän laiska. Ja maahanmenoa tutulla tavalla. Siitä en mitään sen kummempaa muista enää (loistava muisti). Mutta taisi mennä kivasti, kun ei mitään takapakkiakaan tule mieleen. Ja naksuteltiin kynnet ja putsailtiin korvat. Kynsien leikkausta saisi vähän naksuttimen kanssa treenailla, pelkää jostain syystä oik. etutassun kynsien leikkausta, mutta kyllä ne saadaan leikattua. Mutta sen kummempaa ei sitten lauantaina.

Sunnurai alkoi sateisena ja sade jatkuikin sinne 3 asti, joten aamulla käytiin lenkillä ja kolmeen asti siivoiltiin ja siinä sivussa treenailtiin hieman hihnan tuomista. Meni tosi mukavasti Teki iloisesti :) Jee!! Ja ei häiriintynyt toisen koiran läsnäolosta. Mimmi kiskois hihnan oven kahvasta ja antoi minulle. Kerran tiputti, mutta palkkaa ei tullut ennen kun oli nostanut sen minulle. Lopussa menin hieman taaksepäin että oppii hakemaan hihnan vähän kauempaa, ja onnistui, Matkaa oli noin 1m ovesta. Ilta meni sirkuksessa ja kotiin tultuamme äiti käytti koiria 7km lenkillä kuten lauantainakin.... 9 käytiin  vielä ulkona tokoilemassa ja agiliitämässä. Eteenmeno sujuu jo niin hyvin että otan muutaman askeleen taaksepäin kädet sivulla ja mimmi tulee istumaan eteen tänne vihjeestä, jos on väljä otan pari askelta taaksepäin ja tiivistää sitten kunnolla. Ja sivulle tulossa vielä mukana pieni ranteen pyöräytys. jättää tyhmästi etutassut eri linjalle.... Ja maahan meno meni hienosti ei liikuta tassuja maahan mennessä tai noustessa. Nousin lopussa jo seisomaan (= Ja en laskenut kättä niin alas.
Agiliito: Aidalla oltiin eteenlähettämistä ja sitten kääntymistä oikealle tai vas. tik tai tak. Ensin leikittiin. Sitten alkoi laiskailla. Itikka ime verta jalasta niin kieltäytyi liikkumasta, mutta kun itikka oli huitaistu pois meni taas reippaasti tehtiin sitten nameilla ja pari toistoa lelupalkalla.

1 kommentti:

  1. Fanninkin kanssa pitäis tota kynsienleikkuuta hieman harjoitella, takakynnet antaa hyvin mutta, etukynnet on pieni bropleema :) Hyvinhän teillä menee sit jo noi eteentulemiset! Hyvä hyvä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)