3. kesäkuuta 2010

tokoa, temppuja ja siedätystä

Öööö.... Otettiin tik, tak peliä omenapuun ympärillä. Ensin useampi tak, onnistui hyvin, alussa oli vähän HÄH??. Sit Tik; ekaksi tarjosi että kiertää vastapäivään (tak), mutta kun palkka ei tullut meni sitten myötäpäivään. Jas sitten sekasin, ja onnistuikin tosi kivasti.

Sitten vähän kokeiltiin tokoilua. Ensin lyhyttä seuraamista eli askel ja palkka. Kontakti pysyi  hyvin ja seurasi hyvällä paikalla. Tehtiin jotain 20 toistoa ja tauko. Tauon jälkeen sitten jatketttiin seuraamista pidemmällä matkalla, käännöksillä ja pysähdyksillä.

Otettiin muutama maahan meno, joissa oli käsiapu. Kokeilin sitten käsiavun jälkeen meneekö maahan oikein etupää edellä pelkällä vihjeellä. No eipäs mennyt vielä lisää treeniä. Kerran kokeiltiin liikkeestä maahan meno, muuten meni tosi hyvin, mutta istumisen kautta...

Ja muutama liikkeestä seisominen, annoin vain pienen käsimerkin ja pysähtyi. Oli tosi hyviä vielä eroon tuosta kädestä niin volá.

Menikin kyllä tosi mukavasti treenailut. Viherpeippo oli lentänyt meidän ikkunaan. Ihmettelin että mitähän se mimmi tuolla tekee kun ryömi maassa ja teki leikki örinää. Sit menin kattoon niin oli kuollu lintu :-(

Käytiin sitten pyöräilemässä ja nyt kyllä jahtasi mun kenkiä enenmmän kuin yleensä, Täytyy pureutua kouluttamaan tämä pois!! Sit käytiin kävellen yhdellä pellolla ja poljettiin takaisin kotiin. Matkalla tuli vastaan pikkuveli mopolla ja sen peräänhän Mimmi oli halunnut lähteä. Sain kuitenkin houkuteltua pois!! Ja matka jatkui, ja tuleee mopolla takaa päin ja taas sama juttu!! Mentiin sit kotiin otin mimmin liinaan ja taskut täyteen nameja. Lähedettiin mopoa vastaan. Pidin Mimmin melko lähellä liinalla. Ja namia nassuun kun mopo tulee ja kiinnittää huomion minuun. Ja näin sitten useampi toisto. Irrotin mimmin hihnasta, mutta pidin kuitenkin liinan kädessä. Ja pysyi taas mahtavasti siinä vierellä ja sai sitten namia (x3). Sit takas kiinni liinaan ja annoin mennä vapaasti tiellä. Kun mopo tuli kutsuin luokse ja tuli!!! Ja namia. Ja sit mentiin istumaan kannolle ja mopo meni ohitse. Olisi lähetenyt peräään ilman liinaa, mutta sain koiruuden kuitenkin luokse pienestä "täällä" hihkaisusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)