8. kesäkuuta 2010

Taimenistutusta

Lauantaina mentiin istuttamaan taimia Korholanmäelle. Koirat oli sen aikaa autossa. Sitten mentiin syömään eväitä ja tehtiin nuotiokin. Koirat juokseteli ympäriinsä, mutta rauhottuivat istuskelemaan siihen lähelle. Mimmi vähän liiankin lähelle, hyvä ettei istunut nuotioon...  Siinä sitten syötiin ja me mentiin Mimmin kanssa kumpareelle ruokalevolle. Ma makoilin siellä mättään seassa ja Mimmi istui ihan vieressä :)
Lähdin sitten hakemaan lisää taimia tieltä. Mimmi tuli mukaan ja palasimme takaisin. Lähdin hakemaan toista laatikkoa, mutta mimmi jäikin jonnekkin. Ajattelin että kyllä see kohta perästä tulee. Paluumatkalla vasta tajusin; voi ei nyt on eväät kohdanneet loppunsa. No eipäs sieltä ollut MUUTA KUIN makkarat vedelty parempiin suihin (veli piti melkosen kitinän kun ei saanutkaan makkaraa)... Menimme sitten metsän läpi sinne missä muutkin olivat. Siinä sitten (taas) istuskeltiin ja lähdettiin purolle joka virtaa metsikössä. Lähdettiin nousemaan puroa ylöspäin. Ja alkumatkasta satoi vettä, rakeita ja paistoi aurinko. Ja tälläista sää oli lähes kokoajan. Rentukka kukki ihanan keltaisena ja lätäköstä löytyi sammakon kutua.






Nämä on vähän surkeita, ihan hirveesti kohinaa. ^^



Jano yllätti ^^







Lurps, lurps..^^



Loikka^^

Tähyilyä

The puro^^
Sitten palattiin autolle kun alkoi satamaan lunta :(  Mimmin kanssa ooteltiin ja hengitettiin auton ikkunoita huuruun noin tunti kun odoteltiin muita taimenistutuksesta.


kotimatkalla nähtiin vielä suopöllö ^^

2 kommenttia:

  1. Ompas ihania kuvia, tuli ihan himo lähteä mökille. Mahtaa kuitenkin mennä heinäkuulle ennenkun päästään sinne... Ehkä tosin aijemminkin.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kesäisiä kuvia! :D Teillä onkin ollut sitten metsäinen päivä.....

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)